Webhosting aanbieding
Webhosting pakketten al vanaf 2,- per maand inclusief domein!
Eigen hosting, Database, E-mail, FTP & Plesk 10
26-05 Upgrade Pakketten
 

Vandaag zijn alle bestaande klanten geupgrade naar de vernieuwde pakketten van 2008.
Indien hier vragen over zijn, kunt u contact opnemen met support@dvict.nl

 
19-05 Netwerk Storing
 

Rond de klok van 23:30 heeft er een netwerkstoring plaats gevonden binnen het datacentrum. Deze storing is opgelost door onze netwerkleverancier.
De totale onderbreking bedroeg 23 minuten en 17 seconde.

Webhosting

Dual Vision heeft als missie kwalitatieve webhosting tegen voordelige tarieven aan te bieden. Dual Vision beschikt over zeer snelle en betrouwbare netwerkverbindingen waarmee meer dan uitstekende serversnelheden gerealiseerd worden. Dankzij onze flexibiliteit bieden wij een persoonlijke en degelijke technische ondersteuning. Onze server locatie is gesitueerd te Amsterdam aangesloten op een snel en uitstekend netwerk.


Hoe is het mogelijk dat Dual Vision dergelijk lage tarieven kan hanteren? Dat is heel simpel! Wij houden er geen dure kantoorpanden op na, plaatsen geen geldverslindende grote dure advertenties. Wij geven dit kostenbesparende voordeel liever rechtstreeks aan onze klanten in de vorm van een messcherp tarief voor webhosting. U als klant heeft hier het directe voordeel van.
De missie van Dual Vision is: webhosting toegankelijk te maken voor iedereen zowel particulier, organisatie, vereniging of bedrijf en dit tegen een zo laag mogelijk tarief en tegen de beste condities. Vergelijk gerust onze tarieven, met wat wij te bieden hebben. Ook u zal tot de overtuiging komen goedkoper & beter kan niet!
Neem vandaag nog uw beslissing en vraag uw webhosting pakket nu aan en ook u bent binnen 48 uur online.
Copyright 2004 - 2019 Dual Vision ICT Specials & Design | Alle rechten voorbehouden | Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW